INFORMASJONSMØTE– byggestart Gryta P-kjeller

Dato: 14.oktober Tid: kl. 18.00 Sted: Radisson Blu Royal Garden Hotel

I oktober 2020 starter arbeidet med en ny parkeringskjeller under bakken ved kanalen. Gryta P-kjeller blir et moderne parkeringsanlegg. Sammen med den nye kollektivterminalen på Trondheim S legger P-kjelleren til rette for alle typer transport, og gjør det lettere for gående og syklende å komme fram. Parkeringsplasser på gateplan blir flyttet under bakken. Det skaper attraktive byrom og mer plass til sykkelvei og kollektivtrafikk.

Gryta P-kjeller er første byggetrinn i et grønt byutviklingsprosjekt og et bidrag til en ny og levende bydel.

Gryta vil være stengt for biltrafikk i byggeperioden, men være tilgjengelig for kollektivtrafikk, gående og syklende. På møtet vil vi gå igjennom fremdriftsplanen og planlagte aktiviteter som vil få betydning for beboere og næringsdrivende i området.

Byggherre, Bane NOR Eiendom, og entreprenør, Trym Bygg og Anlegg AS, oppfordrer alle interesserte til å delta på møtet. Det vil bli muligheter til å stille spørsmål. Vel møtt!

Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for arrangement og tilpasser lokalet slik at det er minst én meter avstand mellom deltakerne. Det vil være håndsprit tilgjengelig både ved inngangen og i lokalet. Vi oppfordrer personer med symptomer på forkjølelse/Covid-19 om å holde seg hjemme. Kun en deltaker per husstand!

Last ned invitasjon her